top of page
Søk
  • Forfatterens bildeWenche Neverdal

Hvordan 2022 har vært for meg


Året 2022 begynte vel som det gjorde for så mange andre med covid - 19 smitte og sykdom.
Vi overlevde det og det gikk ganske greit.

Jeg og familien var i lagmannsretten for andre gang da eksmannen ikke ville følge første retts forlik fra lagmannsretten 2020 og tingretten i 2021 valgte å straffe mine barn med et alt for begrenset samvær basert på samtaler mellom eksmannen min og sakkyndige. Sakkyndig som ble brukt var Rigmor Anita Kvilhaug som gjorde en utrolig dårlig jobb, hun så ingen ting negativt mellom meg og barna, men valgte allikevel å anbefale tingretten å straffe barna med mindre samvær enn de selv utrykte at de ønsket seg.
Hun har jo tidligere i en annen sak beskylt en far for å være morderen til Birgitte Tengs og det fikk alvorlige konsekvenser for den faren, men der ble det gjenopptatt og han fikk se barna igjen og hun fikk tilsnakk. Skremmende at slike fortsatt brukes av samme tingrett spør du meg.
Og det er vist lov å innrømme i vitne boksen at man har vært truende mot kone og barn uten at det får konsekvenser i det hele tatt. Trusler er psykisk vold uansett hvor mye han påstår han ikke har utøvd vold.!

Ellers har jeg lært meg å sette hjemmelaget Cider og hvit vin, noe jeg synes jeg veldig gøy å prøve på selv.

Jeg leste over 30 bøker av typen romantikk/overnaturlig.

Jeg fikk oppleve valper og kattunger.

Vi var i en alvorlig bil ulykke, men hadde flaks at vi overlevde.

Jeg ble også forlovet.

Bella fødte 5 valper på bursdagen sin 10.06.2022. Det var 3 jenter og 2 gutter.

21 visninger0 kommentarer

Comentários


Innlegg: Blog2_Post
bottom of page